Calea Floreasca 141-143 et.2, București • E-mail: office@asolar.ro • Mobil: 0720.318.332 / 0770201002
  DESPRE NOI



  ECHIPA pHOTOVOLTAIC Systems



         ✓ Suntem o companie cu capital privat românesc, infiinţată în anul 2010 cu scopul de a oferi soluţii complete de proiectare electrică si managementul afacerilor în domeniul energiei regenerabile. Ne propunem să sprijinim atât funcţionarea sistemului photovoltaic şi hidroenergetic în ansamblu cât şi dezvoltările promovate de investitorii privaţi fie prin achizitionarea unor active existente fie prin investitii de tip greenfield.
      ✓ Secretul succesului vine din seriozitatea cu care tratăm fiecare proiect. Fiecare client este unic și avem abilitatea de a găsi soluții pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor fiecaruia in parte. Suntem dedicati satisfacerii nevoilor partenerilor nostri de afaceri . Consultanta, proiectarea, construcția și întreținerea sunt optimizate pentru a obține cea mai buna eficienta energetica, cu costuri minime .



        Credem în misiunea pe care ne-am asumat-o și suntem mândri de numărul important de clienţi care cred în noi. Nu acceptăm printre noi suficienţa.
  ✓Am înlocuit, permanent, lipsa de ţintă și superficialitatea, cu competenţă și cu ambiţie. Suntem buni fiindcă ne-am ales bine.

     • Viorel este sufletul companiei. Fără el nu ar fi existat Photovoltaic Systems. El e inginerul care limpezeste complicatele scheme eletrice.
    • Alina, Razvan si Alex sunt furnicutele fara a caror contributie nu s-ar putea cladi nimic. Mandria lucrului bine facut este filozofia lor de viata.
    •Andrei le calca pe urme cu seriozitate si curaj. Maria conduce întregul compartiment financiar-contabil. Doru conduce compartimentul comercial. E primul care ajunge sa va cunoasca si el e cel care va asculta dorintele. Octavian este arhitectul pentru care frumosul si utilul sunt instrumentele ce fac imbinarea perfecta.





      •Daniel este topograful nostru, Sorin - structuristul, Cornelia – geologul. Ei trei sunt parte din echipa care a stat in spatele multor lucrari cu care ne mandrim.
  Orientarea spre client şi spre satisfacerea acestuia ne mobilizează mereu şi ne ajută pentru a oferi soluţia cea mai potrivită şi completă în domeniul energiei electrice .



   SC. Photovoltaic Systems SRL
   CUI: 27820193
   REG. COM.: J40/12353/2010