Calea Floreasca 141-143 et.2, București • E-mail: office@asolar.ro • Mobil: 0720.318.332 / 0770201002
  Solutii Pentru Hoteluri si Cladiri de Birouri


  Cum poti reduce factura la curent electric ?
  Soluţii inteligente de obţinere energie electrică    Aproape 99% din terasele si acoperisurile cladirilor construite in regim hotelier sau de birouri sunt neutilizate si necesita lucrari de mentenanta anuale. In timpul verii consumul energetic creste cu cel putin 35% datorita utilizarii instalatiei de climatizare .

    Va oferim cea mai buna solutie pentru reducerea consumului energetic prin utilizarea acoperisului si mobilarea acestuia cu panouri fotovoltaice, transformandu- l intr-o sursa regulata de venituri timp de 25 de ani.

    Totodată pot fi montate panouri fotovoltaice şi pe faţade oferind clădirilor un aspect cu totul nou.

    Avantajele instalarii si utilizarii unui generator fotovoltaic on grid:
  • Produce energie electrica ziua cand pretul pe MWh este maxim
  •Reduce considerabil valoarea facturii la energie si contributia la certificate verzi
  • Reduce efectul de degradare al acoperisului si micsoreaza disconfortul termic daca procentul de ocupare al acestuia cu panouri fotovoltaice este mai mare de 50%    În cazul în care sunt disponibile şi alte terenuri suplimentare se poate lua în considerare şi crearea de locuri de parcare acoperite cu panouri fotovoltaice.

     Conform rapoartelor din ultimii 10 ani pretul la energie electrica este in continua crestere.
     Cu un generator fotovoltaic de putere instalata 30kWp puteti produce 37 MWh/an la un cost estimativ de 27.000 Euro in functie de structura acoperisului , sistemul de fixare si eficienta echipamentelor electrice utilizate.


    Diferenta de energie este injectata in retea iar pentru intreaga energie produsa se primesc certificate verzi pentru o durata de 15 ani.