Calea Floreasca 141-143 et.2, București • E-mail: office@asolar.ro • Mobil: 0720.318.332 / 0770201002
  Solutii Parcare Centre Comerciale


  FII INDEPENDENT ENERGETIC !

  Solutii de curent electric pentru parcari si complexe comerciale    Parcarea unei masini in Bucuresti la umbra este o provocare zilnica in cele mai multe luni ale anului. Pentru afacerea dvs. va propunem solutia unui parc fotovoltaic situat in parcarea magazinului precum si pe cladirea acestuia. O abordare ecologica, economica si comerciala. Panourile fotovoltaice vor produce nu numai energie electrica dar vor oferi, de asemenea, umbra pentru vehicule si le va proteja de intemperii.   O parcare cu aproximativ 800 de locuri de parcare poate produce 1,42 Gwh pe an, echivalentul consumului anual al mai mult de 400 de gospodarii familiale.
     Un concept inovator de practic si estetic :
  • transforma suprafata parcarilor in parcuri de energie solara care produc energie curata si regenerabila si reduc amprenta de carbon;
  • protejeaza vehiculele de soare si de ploaie
  • aduce venituri din vanzarea de certificate verzi si din vanzarea de energie electrica.
    Exista un potential fotovoltaic urias in acoperisuri plane si inclinate extinse cu privire la centre comerciale care este frecvent nefolosit. Noi va oferim solutia de a exploata potentialul oferit de suprafata acoperisului precum si servicii care pot include renovarea sau constructia de noi acoperisuri.