Calea Floreasca 141-143 et.2, București • E-mail: office@asolar.ro • Mobil: 0720.318.332 / 0770201002
  Generatoare pentru Case, Vile, Pensiuni, Pastravarii
  ❖ GENERATOR FOTOVOLTAIC OFF GRID 1,5 Kw      Pret estimativ - 1500 €         ❖  GENERATOR FOTOVOLTAIC OFF GRID 5 Kw      Pret estimativ - 5000 €       ❖  GENERATOR FOTOVOLTAIC OFF GRID 8 Kw      Pret estimativ - 8000 €

  FII INDEPENDENT ENERGETIC !
  Factura de energie ,, zero” pe 20 ani

     Cel mai mare avantaj pe care un sistem energetic regenerabil il ofera unui proprietar este acela de independenta energetica.
  Instalatiile fotovoltaice sunt utilizate la producerea energiei electrice, dar pot asigura si incalzirea
  locuintei, daca se opteaza pentru un sistem de incalzire pe baza de energie electrica. Capacitatea instalatiei insa trebuie sa fie mai mare in acest caz, astfel incat sa acopere ambele consumuri.           La un consum mediu lunar de 100kW este suficient un generator fotovoltaic de putere instalata 2kW sau generator fotovoltaic-eolian (fiecare de 1kW). Investitia poate fi realizata cu un cost estimativ de 1800 Euro in functie de structura acoperisului , sistemul de fixare, directia de orientare a acestuia si autonomia sistemului(nr. de ore de functionare pe acumulatori).

          Generatorul fotovoltaic este ideal pentru pensiuni, pastravarii si cabane de vanatoare.

    Mediul climatic din intreaga lume dovedeste cu prisosinta ca s-a schimbat. Dovezile s-au facut usor auzite si in Romania. Inundatii si ierni grele au lasat mii de oameni fara acces la energie saptamani intregi.

        Asta dovedeste neputinta autoritatililor si subrezenia infrastructurii energetice din Romania. Acestea ar trebui sa ne faca sa gandim altfel decat pana acum sa gasim solutii pentru a fi mai adaptati noilor conditii.

         Preturile la energie (de orice forma ar fi ea) vor creste si datorita faptului ca resursele sunt limitate.
    Tendinta pretului energiei este de crestere asa cum o arata rapoartele ultimilor 10 ani. Independenta energetica o veti obtine prin instalarea unui generator fotovoltaic , turbina eoliana sau generator fotovoltaic- eolian.


                       Energie gratis pentru 20 de ani

           Durata de exploatare a unui sistem energetic regenerabil este de aproximativ 25 de ani, proprietarul ar putea beneficia de energie gratuita pentru aproximativ 20 ani, in conditiile in care amortizarea investitiei s-ar realiza in 5 ani de zile de la instalare.

     Totodata va puteti transforma in producatori de energie electrica daca productia depaseste consumul casnic si sunteti racordati la sistemul energetic national. Aceasta bineinteles cu toate beneficiile prevazute de lege, respectiv acordarea de certificate verzi pentru o durata de 15 ani.